Život je čudo, uživajte u njemu!
Ljepota kreativog djela

Čarolija je u veselju kada napokon napraviš nešto toliko prekrasno svojim rukama, da ti je srce puno i ponosno, te tu ljubav prepoznaje osoba kojoj je taj rad namjenjen.

Slanje pošiljki

Kada napravite narudžbu, šaljemo je u roku od 3-5 radnih dana, jedino ako je riječ o narudžbi, onda je potrebno 12 radnih dana.

Povratak pošiljki

Primamo povrat kupljenih proizvoda 14 dana nakon primitka, za detalje pogledajte u uvjete korištenja i kupnje. Za predmete koji su personalizirani, ne radimo povrat.

Tko je Klo team?
Mi smo nastavak udruge Kloto koja je zbog pandemije i zagrebačkog potresa morala zatvoriti vrata svoje galerije. Skupili smo se u manjem broju, pridružile su nam se i nove kreativne snage i započeli smo priču novog tima, Klo tima. Sve to vidite radimo sami svojim rukama, pa su to autorska djela, velikom većinom originali i unikati. Svi smo vrlo maštoviti i kreativni, vrlo vješti u tehnikama kojima se bavimo, pa stojimo iza rada i kvalitete. Svaki predmet koji izrađujemo, radimo sa puno ljubavi, koju želimo prenjeti i Vama, a preko vas drugim ljudima.
Također Vas pozivamo da nam se obratite ako želite nešto personalizirano. Naš vrijedan i kreativan tim će napraviti poseban proizvod po Vašim željama.
Zahvaljujemo Vam se što svojom kupovinom podržavate naš rad.
Vaš Klo team
@kloto19

Pratite nas na Instagramu